Az állatkísérletek kora lejárt!

2018.04.21

Ti aláírtátok már a The Body Shop & Cruelty Free International közös petícióját az állatkísérletek betiltásáért valamelyik The Body Shop üzletben?

Hogy miről is szól ez a petíció? 

A kampány idén júniusban indult útjára, és azért jött létre, hogy az egész világon törvényben tiltsák a kozmetikumok állatokon való tesztelését. 

A világ országainak 80%-ában még mindig nincs törvény a kozmetikai célú állatkísérletek ellen. Ezért amint a petíció eléri a 8 millió aláírást, a The Body Shop és a Cruetly Free International az ENSZ elé viszi az ügyet, és felszólítja azt egy nemzetközi egyezmény kieszközlésére a kozmetikai célú állatkísérletek betiltásáért, hogy több millió állat meneküljön meg az egész világon. 

A The Body Shop és a Cruelty Free International arra kéri az embereket, hogy fogjunk össze az állatok védelmében, és vessünk véget a felesleges és kegyetlen állatkísérleteknek! 

Tavaly június óta 5 milliónál is több aláírás gyűlt össze. Ha te még mindig nem írtad alá, kösd össze a kellemest a hasznossal, látogass el a legközelebbi The Body Shop üzletbe, és segíts az állatoknak, miközben egy nagyszerű kedvezmény előnyeit is kiélvezheted, hiszen egy kupont kapsz cserébe, ami három termék vásárlása esetén 20%-os kedvezményre jogosít fel! Légy részese ennek a történelmi törekvésnek, amellyel állatok millióit védhetjük meg egyetlen aláírással!