Megjelenések

Az alábbi menüpontban a megjelent írásaimat, könyveimet és a jövőben várható publikációkat olvashatjátok. 


Juhász Anita Diána: Kezdő Vegán

Ebben az e-könyvben bemutatom a veganizmust az olvasóknak: elmondom, hogy mit is jelent vegánnak lenni, milyen érvek szólnak mellette, elmagyarázom hogy mit miért nem használunk. Tudományos és logikus levezetésekkel segítek mindenkinek eligazodni az életmódunkat ötvöző félreérések tengerében. Mindemellett gyakorlati tanácsokkal is szolgálok mindazoknak, akik erre az életmódra szeretnének váltani.


Juhász Anita Diána: Vegán receptek

Az első e-receptkönyvemben megosztom a kedvenc receptjeimet az olvasókkal, ráadásul nem csak a saját kedvenceimet olvashatjátok benne, de anyukám és nagyszüleim legfinomabb véletlenül vegán vagy veganizált fogásait is megtalálhatjátok, hogy az új ízek mellett tradicionális finomságokat is kipróbálhassatok.

Hamarosan megvásárolható a Webshopban! 


Juhász Anita Diána: Szilánk-világ

Ebben az e-kötetben az eddig írt kedvenc verseimet osztom meg veletek. A Szilánk-világ egy  szerelem történetét meséli el három felvonásban a szakítás feldolgozásán keresztül egészen a szerelem megszületéséig. 

Hamarosan megvásárolható a Webshopban!  


Juhász Anita Diána, Réti Ábel, Kovács Ábel: Fülke-fények

Ebben a két másik költőtársammal írt, nyomtatásban is megjelent kötetben 20-20 személyes verset osztunk meg az olvasókkal. A fülszövege alapján: "Ritkán fordul elő, hogy három ragyogó csillagot egy nagyon fényes pontnak lássunk az égen. Ez a kötet mintha ilyesmire adna lehetőséget. Juhász Anita Diána, Kovács Kristóf és Réti Ábel három különböző módon látják a világot, mégis szinte egyformán, hiszen igazi költők, és aki meg akar erről bizonyosodni, az elég, ha csak beleolvas ebbe a kötetbe."

Megrendelhető online!