The Body Shop Colour Crash matt rúzs

2017.04.07

Kicsit megkésve ugyan, de megérkeztem a várva várt The Body Shop matt rúzsának tesztelésével. Tudom, hogy a cégnek a L'Oréal az anyavállalata, azonban erről korábban írtam már egy cikket.

Már egy ideje megvan ez a kis Colour Crash Matt szépség és tesztelgetem. Az eddigi tapasztalataimat röviden összefoglalva: nagyon tartós, könnyű viselet, az árnyalata igazán gyönyörű és valóban matt.

Így festett egyik reggel, amikor a liftben lőttem egy szelfit a kedvetekért erről a rúzsról:

Viszont az ebédet sajnos kicsit rosszabbul viseli általában szegén. Láthatóan az ajkaim belső részénél egy kicsit megkopik, de a komolyabb ebédektől eltekintve a kisebb falatkázásokat és az ivást kifejezetten szépen viseli:

Ebéd után kijavítottam, és aztán egészen késő délutánig tökéletesen bírta, így festett, mikor hazaértem este:

Mindemellett, amit nagyon szeretek benne, hogy nem szárítja az ajkaimat, kifejezetten kényelmes, könnyed viselet. Mióta megvan, mindig ezt használom, amikor egy pirosabb árnyalatot szeretnék viselni. Ráadásul ugyan evéskor könyebben kopik, nagyon szépen, észrevétlenül javítható, nem látszódnak rajta a plusz rétegek, és nem lesz tőle kevésbé tartós.

Összességében én nagyon megszerettem ezt a kis rúzst, és nagyon hálás vagyok a The Body Shopnak, amiért lehetőségem volt kipróbálni.

Remélem, hasznosnak tartottátok a mai cikkemet is. :)

További szép napot!

Anira