Rendelés menete

Szeretnéd kis kedvencedet egy különleges, egyedi megjelenésű termékeken viszontlátni? Add le a rendelésed, küldd el nekünk a képét és mi elkészítjük a személyre szabott ajándékodat! Természetesen nem csak állatos termékeket készítünk. Ha esetleg gyermekedet, párodat, bármely másik szerettedet szeretnéd különleges formában egy termékre nyomtatni, írd meg nekünk, és egyeztetünk! 

1. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb mintát! Elérhető minták:

2.  Amennyiben szükséges és lehetséges, válaszd ki a számodra megfelelő fazont és méretet is! 

A ruházati termékek esetében az elérhető fazonok és mérettáblázataik a képek között tekinthetők meg, illetve a méretek menüpontban. Ezek alapján tudod a számodra megfelelő termékméretet és fazont kiválasztani.

3. Tedd a kosárba a terméket és vidd végig a rendelés menetét, fizesd ki a rendelésedet!

Fizetni tudsz átutalással is, illetve választhatsz PayPal-os fizetést, ezesetben bankkártyával is fizethetsz a PayPalon- keresztül vagy közvetlenül a PayPal fiókodon keresztül is rendezheted a fizetést. 

Fontos információ: Ahogy az az ÁSZF-ben is szerepel, a KATA törvény miatt céges számlát nem áll módunkban kiállítani!

4. Küldd el nekünk a képet a szerettedről!

A rendelés leadása után küldj nekünk egy e-mailt az info@virtualis-asszisztensed.hu címre, amiben elküldöd a fotót az állatról vagy személyről, akit szeretnél a pólón megjeleníteni! Milyen legyen ez a kép?

  • Az állat/személy legyen a kép középpontjában!
  • Ne hiányozzon egy része a képről (fejbúb, lábak stb.), a teljes teste legyen rajta a fotón! (A kitűzők és egyéb termékek esetében nem zavaró a test hiánya, sőt, néha körbe szoktuk vágni a buksit - minden másnál teljes testes képpel érdemes dolgozni a szebb eredmény érdekében.)
  • Ne takarjon be kisebb/nagyobb tárgy a képbe: kevés fő, párna a tappancsoknál még javítható, de ha a fél állatot takarja egy asztal lába, már nem tudjuk szépen megcsinálni!
  • Jó minőségű, nem pixeles, minél nagyobb felbontású kép: lehetőség szerint minimum 1024x768 pixel legyen, de minél nagyobb és jobb a minősége, annál szebb lehet a végeredmény. Ugyan dolgoztunk már Facebookról lementett kép alapján is, azért ezt nem javasoljuk senkinek, mert ha nagyobb felületre kerül a minta (póló, vászonzsák stb), látványos minőségbeli különbség lehet egy jó minőségű és egy ilyen kép között. :)

5. Hagyd jóvá a mintát!

Mi legkésőbb három munkanapon belül küldünk neked egy válaszüzentet, ami tartalmazza a tervezett grafikát. Miután azt elfogadtad, a terméket küldjük is a nyomdába és a megadott szállítási időn belül megérkezik. Amennyiben ezt az időt szeretnéd lerövidíteni és sürgősen szükséged van a termékre, hívj minket telefonon (+36 70 371 4321) és egyeztetünk, hogy van-e kapacitásunk (felár ellenében) előbb elkészíteni a grafikát!

6. Megkapod az egyedi termékedet! :)