Sheila - tusfürdő, dezodor és kutyasampon

2017.10.14

Már igen régen megkerestek a Sheilától, hogy lenne-e kedvem kipróbálni a termékeiket. Mivel nagyon szimpatikus volt a webshopjuk, természetesen azonnal igent mondtam.

Ahogy a webshopjukon is írják, a gyártás során kiemelten odafigyelnek, arra, hogy:

- termékeiket állatokon ne teszteljék
- ne használjanak állati eredetű összetevőt
- ne használjanak töltő- és adalékanyagokat
- ne használjanak szintetikus színezéket és vegyületeket
- konzerválószerek nélkül készüljenek a termékek
- ne tartalmazzanak pálmaolajat

Engem már ennyivel megvettek kilóra, de szerencsére a termékek ezeken túl is nagyszerűen teljesítettek.

Pihentető Wellness Levendulás Kutyasampon:

Ezt teszteltem a legkésőbb, mivel kutyakozmetikusra szerettem volna bízni kicsi drágaságomat (mivel igen nehéz vele a szárítást egyedül átvészelni), azonban egyik nap megoldotta az élet, és végül magam kellett elvégezzem ezt a feladatot. Hogy az aznapi facebook posztomat idézzem:

Nincs is annál felemelőbb, mint amikor a vasárnapi túlóráidat lecsúsztatva egy órával előbb hazamész, hogy ne kelljen...

Közzétette: Juhász Anita Diána – 2017. szeptember 11.

Tehát így nézett ki előtte, majd utána:

Ugyan hatalmas rutinom nincs kutyafürdetésben, de azt laikusként is meg tudtam állapítani, hogy kellemesen habzott, könnyű volt a használata, szárításkor ugyan volt egy furcsa, kicsit tapadós érzete (de ez lehet a festék utóhatása), utána sokkal selymesebb lett a kis bundája, könnyen tudtam fésülni még egy jó pár napig (ami a fentebb is látható szőrmennyiség alapján szerintem egyértelműen nagy szó), és nem volt tolakodó a sampon illata (nem hiszem, hogy egy kutya kifinomult orra egy parfümáradatra vágyna), de kellemes illata maradt Somának még jó pár napig. :)

Érzéki nőiesség krémdeó:

Bevallom őszintén, nem szeretem a tégelyes dezodorokat, egy Balea dezodort használok mióta a szeretett (mára meg már el- és megvetett) Nivea dezodoromat leváltottam, de azt bizony frissíteni kell napközben, mivel nem mindig bírja ki estig. Viszont nem mindig fér a táskámba egy nagy fújós dezodor: na ilyenkor ez a kis tégely mindig életet mentett. Könnyen elkenhető, nem hagy nyomot a ruhán, finom az illata és estig szépen véd. Őszinte leszek: önmagában nem próbáltam, mivel nem szeretem az ilyen termékeket, de ez még ennek ellenére is levett a lábamról. Frissítős dezodorként tökéletesen teljesített, úgyhogy meg merném kockáztatni, hogy egész napi viseletre is legalább ennyire alkalmas.

Hatalmas plusz pont, hogy a korábbi tégelyes Olivia krémdezodorral szemben ezt sokkal könnyebb kenni és "kiszedni" használatkor. Ugyan annál nagyobb ez a tégely, így azért nagyobb helyet foglal a táskában, biztos vagyok benne, hogy amint ez elfogy, ezt veszem már újra.

Pezsdítő Felfrissülés Tusfürdő:

Más az állaga és az "utóérzete", mint a legtöbb tusfürdőnek. Éppen ezért az első pár alkalommal kicsit furcsa volt használni, de utána megszoktam, és teljesen beleszerettem: sokkal tisztábbnak, frissebbnek éreztem magam minden tusolás után. Kellemes volt az illata és nem éreztem, hogy szárítaná a bőröm, vagy kellemetlen lett volna a használata, sőt! Kifejezetten jó hatással volt a bőrömre, a hátamon néha-néha felbukkanó apróbb bőrhibák nem jöttek elő, amíg ezt használtam.

Összességében nekem kifejezetten kellemes tapasztalataim vannak a Sheila kozmetikumokkal (Somának kevésbé, de ez betudható annak, hogy nem szereti a hajszárítót), így biztosan fogok még vásárolni tőlük a jövőben is.

További szép napot!

Anita