Nude by Nature Starter Kit

2016.12.19

Már régóta szemeztem a Nude by Nature termékekkel, és sokat kutattam utánuk, mire rátaláltam a feelunique.com-on pár darabra belőlük. Mivel alapvetően nem egy olcsó márka (ha az alap termékeket egyszerre szeretnénk beszerezni), így arra jutottam, hogy először megrendelem a "kezdő csomagját", amiben a legfontosabb termékeiből egy-egy mintát találhatunk, és azok alapján eldöntöm, hogy más sminkeket is rendeljek-e tőlük.

Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit:

Mivel közismert tény rólam, hogy az impulzus vásárlók iskolapéldája vagyok, így szerintem mondanom sem kell: már a csomagolással és a cég által képviselt egyéb "extrákkal" kilóra megvettek. A Nude by Nature egy Ausztrál márka, amely termékei állatkísérletektől mentesek, nem tartalmaznak ftalátokat, parabéneket, szilikont, sziloxánt, triclosant, talkumot, szulfátokat, phenoxyethanolt, PEG-okat és ásványi olajokat. Mindezek mellett pedig gyönyörűek:

Forrás: Nude by Nature Mineral Makeup


Szerintem a fentiek alapján számotokra is érthetővé vált, hogy a csomagolás alapján miért nem tudtam betelni ezzel a csodálatos márkával. Miután pedig először kipróbálhatam a mintadarabokat belőle, egyenesen a NbN rabja lettem.

A primer a puroBIO terméke mellett a másik kedvenc sminkalapom: gyönyörűen egységesít, ápol, kellemes az illata. Ugyan ránézésre olyan, mintha alig csinálna valamit a pórusaimmal, miután felkerül rá az alapozó: tökéletes, egységes bőrfelszínt varázsol. Ráaádsul a két termék közül ez működik együtt a legjobban más márkák alapozóival is, míg a másik leginkább a saját alapozójával alkot tökéletes párost. Mindezt szilikon és károsanyagok nélkül:

A korrektorról is csak áradozva tudnék mesélni: gyönyörűen fed, erősen pigmentált, valóban tartós, nem ül meg a ráncokban, kevés is elég belőle és nagyon könnyű használni. Egyetlen hátránya, hogy kicsit erősnek érzem a "nagy" méretű termék árát (€25.60, ami kb. 8000 Ft) a 6 ml mennyiséget el sem érő korrektorért. Pedig ha valaki, én aztán mindig örömmel áldozok a szépségápolásra (akár ész nélküli összegeket is). Az állaga az átlagtól kicsit zsírosabb, olajosabb, ami a tapasztalat alapján igen praktikus:

Igen, látom, hogy nem egyforma a két szemöldököm... :)


Az alapozó az előbbiekhez hasonlóan csodákat tud művelni. Ugyan nem annyira erősen pigmentált, mint a korrektor, inkább közepes fedésű, mégis nagyon szépen egységesít és szépen építhető. Emellett nem ül meg egyetlen ráncban, pórusban sem. Bár por állagú, nem szárítja a bőröm (de több egymást követő napon már kevésbé szerencsés választás kombinált bőrre), illetve nem emeli ki utána az általa szárazzá vált részeket. Mindemellett a szett részeként kapható ecsettel gyönyörűen lehet egyenletesen felvinni.

Az áttetsző púderről is legalább ilyen jókat tudok mondani: szépen fixál, nem csinál poros arcot, a szem alá nagyobb mennyiségben is felvihető és szépen kitakarja a karikák (esetleg) megmaradt látványát. Egyetleg hátránya, hogy az eddigi tapasztataim alapján legalább 3-4 óránként igazítani kell, mert a homlokomon kicsit átfénylik. De ez legyen vele a legnagyobb bajom.

A bronzosítás sosem volt az én világom, így azt meghagyom annak, aki a nyereményjáték keretein belül megnyeri a mintát belőle.

Természetesen nem ez volt az utolsó cikkem, amit a Nude by Nature gyönyörű és profi módon használható termékeiről írtam. Hamarosan jelentkezem egy komolyabb összefoglalóval, hiszen azóta nem egy terméket vásároltam már tőlük.

Ha Ti is szeretnétek a Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kitet kipróbálni, a feelunique.com oldaláról tudjátok megrendelni a teljes szettet.

Remélem, hasznosnak találtátok a mai cikkemet is.

További szép napot!

Nanó