Nourish: állatkísérlet-mentes és vegán

2018.01.20

A Nourish London kozmetikumokról eddig is tudtam, hogy etikusak, de most teljes mértékben meggyőződhetem erről, hiszen választ kaptam a szokásos kérdéseimre, amelyek alapján már egyértelmű, hogy mindamellett, hogy ez a márka állatkísérleteket sem végez, pálmaolajmentes és 100%-ig vegán is.

Íme a kérdéseim, és az azokra kapott válaszok:

1. Az önök cége tesztel összetevőket vagy készterméket állatokon?

Nem. 

2. Teszteltetnek harmadik fél által állatokon összetevőket vagy termékeket? Amennyiben a válasza nem, hogyan győződnek meg arról, hogy a gyártó/beszállító nem tesztel/teszteltet?

Nem. A termékeink saját londoni laboratóriumban gyártódnak és kizárólag minősített beszállítóktól vásároljuk az összetevőket. 

3. Az önök gyártója tesztel összetevőket vagy készterméket állatokon?

Nem. 

4. Van az önök tulajdonában olyan cég, illetve kapcsolatban vannak-e olyan céggel, amik tesztelnek összetevőket vagy termékeket állatokon? 

Nem.

5. Van anyacégük vagy testvércégük? Ha igen, melyik cég ez? 

Nincs. 

6. Önök, vagy az önök anya-, illetve testvérvállalata(i) jelenleg árulják-e, illetve tervezik-e árulni termékeiket a kínai piacon, ahol törvény kötelezi az állatokon való tesztelést ahhoz, hogy az országban a termékeket el lehessen adni? 

Nem tervezzük. 

7. Használnak-e bármelyik termékükben pálmaolajat vagy karnaubaviaszt? Ha igen, ez organikus és fenntartható forrásból származik? 

Nincs a termékeinkben pálmaolaj illetve karnaubaviasz. 

8. Tudnának küldeni egy listát az összes jelenleg kapható, vegán termékeikről, amennyiben vannak ilyen termékeik? 

A termékskálánkban található összes termék vegán.


Ezek után ki ne akarná kipróbálni ezt a nagyszerű márkát? :)

Szép napot!

Anita