Mit gondoltok az Állatvédőrség fotósorozatáról?

2017.09.22

Megosztó téma, de érdekel a véleményetek: Az Állatvédőrségnek készült fotósorozat tegnap megosztott képe az állatkísérleteket mutatja be. Azonban a modell, Zimány Linda előszeretettel hord szőrmét, bőrt. 

Szerintem valahol nagyon jó, hogy "celebek" is beállnak jó ügyek mögé, ezáltal nagyobb figyelmet kapnak ezek a témák, azonban én biztosan másik modellt választottam volna. Ti mit gondoltok? Ez még rendben van a "jó ügy érdekében", vagy rossz döntés volt őt választani a fotósorozathoz? Írjátok meg a véleményeteket a Facebook posztom alatt!

Update: 

Egy kicsit mazsolázgattam a kedvenc hozzászólásaim közül, azok alább ki is írom ide:

"Szerintem az a gond, hogy ez nagyjából az egész társadalom témához való viszonyulását tükrözi. Ha megkérdezed az embereket, 10-ből 9-en ellene vannak az állatkísérleteknek, de abba már nem gondolnak bele, hogy a mosópor, fogkrém vagy szempillaspirál, amit megvesznek, bizony jó eséllyel állatkísérleteket alkalmazó cég által készül. Kifelé mindenki állatbarát, de az utánajárással együtt járó tudatos döntésekig már nem jut el a többség. Valahogy ezen kellene változtatni fordítani..."

"Pozitív haladás! Mindegy, hogy ki, de reklámozza! Az összes vegyszer, kozmetikum reklám végére kötelezővé tenném, h állatkísérletekkel dolgozik! Egyre többen vagyunk, srácok! A jövőért harcolunk!" 

"Szerintem sem a legjobb választás, de ez is legalább egy lépés a helyes irányba. És talán így olyanok is felfigyelnek erre, akik esdig nem, bár nem tudom, hogy a "beszélünk róla" hatáson kívül így hiteltelenül mennyire motiváló hatású bárkinek is a változtatáshoz. De szerintem az általában az emberek ezt nem gondolják végig ennyire mélyen sajnos."

További szép napot!

Anita