Institut Karité Paris: Sheavajas kozmetikumok Franciaországból

2017.11.10

Az Institut Karité Paris termékei már itthon is elérhetőek! A 2004 óta működő Institut Karité Paris volt az első francia kozmetikai márka, amely kizárólag sheavaj alapú termékeket árult. A márka fennállása óta rendületlenül hirdeti a természet egyik csodájának, a sheavajnak a jótékony hatását. Augusztus 15-től már Magyarországon is kaphatók az IKP termékei a Ráday utcában!

Az üzlet és a termékek is egyaránt állatbarátok! Mindamellett, hogy állatkísérlet-mentes kencéket árulnak, a kutyabarát boltba betérve találkozhattok Mangoval is, illetve minden vásárlás után 100 forintot adományoznak a FAPF állatmenhelynek.

Mango kutyus
Mango kutyus

Az Afrika aranyaként is ismert karitévaj, vagyis sheavaj a természetben fellelhető egyik legértékesebb bőrápolószer. Számos jó tulajdonsága mellett hatékony bőrhidratáló, gyorsan regenerálja a bőrt, véd a káros UV-sugarak ellen és halványítja a terhességi csíkokat is. A sokoldalú sheavaj Minden IKP termék fő alapanyaga.

Az Institut Karité Paris nem tesztel állatokon késztermékeket és a beszállítóik sem végeznek állatkísérleteket. Emellett nincs jelen Kínában mint cég, vagy disztribútor. Termékeik úgy jelennek meg csak a kínai piacon, hogy a környező országokból rendelhetőek online, Kínába szállítással, illetve vásárlói turizmus útján. 

A vegán termékek listáját még várom, amit elküldik nekem, azonnal megosztom veletek is a blogon!

Nyitvatartás: H-P 11-19. 
Cím: Budapest, IX. Ráday utca 16. 

Remélem, a mai cikk is hasznos volt számotokra!

Anita