Helia-D anti-aging kézkrém

2017.03.14

A tegnap említett samponnal és szérummal együtt az anti-aging hatású kézkrémet kaptam még a Helia-D-től tesztelésre, így ma ezt is bemutatom nektek.

Én teljesen elégedett vagyok ezzel a kis kencével. A legszembetűnőbb benne az illata, a krémmánián is ezt említették a legtöbbet. Engem is ez fogott meg benne először. Ugyan nagyon sokan öregesnek vagy erősnek vélték a véleményezők közül, számomra mégis nagyon kedves, kellemes, mivel hasonló illata van, mint a nagyim (Gloria Vanderbilt) parfümjének. Ezért bennem nagyon kellemes emlékeket hozott fel, és egyből belopta magát a szívembe. Kicsit olyan, mintha mama ott lenne velem, amikor bekenem a kezem, pedig a hétköznapokban sajnos nagyon ritkán találkozunk. :)

Emellett pedig nagyon szépen ápolja a kezemet. Eddig egyedül az Isana med tudott ennyire szépen ápolni, de amíg az hagyott maga után egy vékony olajosabb réteget, ez egyáltalán nem hagy zsíros érzetet a használat után. Nagyon hamar beszívja a bőröm, és azonnal puhává varázsolja a kezeimet.

Kozmetikumokat nem szoktam ár érzékenyen vásárolni, a hatást, az összetételt (mondjuk ebből a szempontból ez nem remekel) és az állatkísérlet-mentességet figyelem szinte csak, úgyhogy én nem tartom olyan borzalmasnak az árát sem, annak ellenére sem, hogy valóban drágább, mint más kézkrémek. Szinte biztos vagyok benne, hogy többször is újra fogom ezt a terméket vásárolni. :)

Ti próbáltátok már?

Szép napot!

Anita