Együtt Az Állatokért - Vasárnapi program

2017.10.03

Ma egy programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami szerintem minden állatszerető ember számára kedves és fontos lehet. 

Az esemény szövegét változtatások nélkül közlöm:

"Kedves Állatbarátok! 

Az Együtt az állatokért felvonulás október 8-án, 14 órától lesz megtartva!

Szeretnénk minél több érző szívű és tudatos állatbarátot összefogásra hívni! Együtt menetelünk a Bazilikától a Hősök teréig, gyülekező 14 órától a Bazilika főbejáratánál, a vonulás 15 órakor indul! 

Az Állatmentő Sereg velünk vonul, együtt az állatokért! 

Felemeljük a szavunkat, mert felismerjük, hogy nemcsak erkölcsi kötelességünk a gyengébbek, a kiszolgáltatottak védelme, hanem mindannyiunk közös érdeke is, hogy egy igazságosabb, boldogabb, szenvedés-, és kizsákmányolásmentesebb világban éljünk! Október 2. Gandhi születésnapja, az Erőszakmentesség Világnapja, október 4. pedig az Állatok Világnapja, ezért is szimbolikus ez az időpont.

Azt szeretnénk, hogy mindenki magáénak érezze az eseményt és eljöjjön, aki részvétet érez az állatok iránt, az emberi önzőség és gonoszság miatt egyelőre sajnos számos módon kihasznált, megkínzott és megölt sok millió Földlakó-társunk iránt. 

Reméljük, hogy mindenki, aki bárhogyan és bármilyen mértékben is állatbarát és állatvédő, jelenlétével támogatni fogja a nemes célt! Álljunk ki mindannyian emberséggel, szeretettel békésen a pozitív változás érdekében, EGYÜTT AZ ÁLLATOKÉRT! ♥

A vonulás végén szeretnénk ismét gyertyát gyújtani a Hősök terén és nagy szív alakot formázunk majd állatok képeiből is az állatkínzás áldozataiért, ezért légy szíves hozzatok magatokkal mécsest és olyan állat(ok) fotóját, akiről szeretnél megemlékezni!

Hozzatok molinókat, táblákat, passzoló zászlókat is (pártpolitika- és gyűlöletmentesen!).

Bátran hozzátok el az eseményre bármilyen állat-barátotokat (kutyát, macskát, malacot, bárkit) nyilván az állat saját igényeit, szempontjait és a vonatkozó szabályokat tiszteletben tartva!"