Anna cikkje: Bronz smink drogériás termékekből

2017.03.20

Pár héttel ezelőtt Anna megkeresett, hogy lenne-e kedvem vele dolgozni: természetesen azonnal igent mondtam, így ma az én cikkemet nála olvashatjátok, az övét pedig nálam. Remélem, nektek is elnyeri a tetszéseteket:

Eldöntöttem, hogy 2017 a változás éve lesz számomra. Én úgy érzem, nagyon jól indult az új év és nagyobb a motivációm, mint bármikor. Fogadalmaim közé tartozott, hogy tudatosabban fogok élni, minden szempontból.

Mindig fontos volt számomra az állatok védelme, ezért is próbálok egyre inkább áttérni a vegán életmódra. Nemrég megismerkedtem Anitával, aki még jobban felnyitotta a szemem, és rájöttem, hogy a szépségipar is borzasztó dolgokat művel egy-egy kozmetikum előállítása érdekében.

Úgy gondolom, a legtöbben nincsenek tisztában ezzel, tehát tennünk kell azért, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet. Így hát, Anitát meghívtam a blogomra "vendég írónak" és én is hoztam ide egy posztot.

A különbség a két bejegyzés között annyi, hogy Anita kizárólag rendelős, én pedig csak drogériás termékeket használtam.

Bevallom nem rendelkeztem CF alapozóval, de ezt a problémát gyorsan orvosoltam és beszereztem az Essence Camouflage 2in1 korrektor&alapozóját. Nem fűztem hozzá nagy reményeket, viszont nagyon kellemesen csalódtam! Egy matt fedésről van szó, de egyáltalán nem ül bele a bőrbe, a felszínén minden szépen eldolgozható.

Púderként is egy kissé megviselt állapotban lévő Essence terméket használtam. Ezután Catrice pirosítót, Essence bronzosítót és highlightert vittem fel.

A szemsminknél egy bronzos vonalat vettem fel. Ehhez a Essence Bronze palettát vettem segítségül. Egy közepesen sötét árnyalatot oszlattam el az egész szemhéjamon, majd a legsötétebb színnel árnyékoltam a mélyítővonalam. A pilláimra az Essence All Eyes on Me Waterproof Multi-effect szempillaspirált használtam. A szemzúgba és a szemöldököm alá tettem egy kis Catrice szemhéj árnyalót.

A sminket egy Essence Velvet Matt rúzssal fejeztem be, 07-es árnyalatban. Mindegyik termék régóta megvan és nagyon bevált, bátran ajánlom őket!

Ha szeretnétek még olvasni cikkeket tőlem beauty & lifestyle (valamint néha komolyabb) témában, lessétek meg a blogom és az instagramom!

Anna