Anastasia Beverly Hills Contour Kit

2017.01.07

A mai posztomban az utóbbi idők legnépszerűbb márkájának egyik termékéről írok.

Kezdjük ott, hogy az összetétele alapján egyáltalán nem szerettem bele a termékbe: van benne parabén, szilikon és jó sok mesterséges anyag. Mégis annyi videóban láttam, és lehettem szemtanúja annak, milyen csodákat lehet ezzel a termékkel alkotni, hogy végül nem bírtam ki és megrendeltem.

Amennyire az összetételével nem voltam eleinte megbarátkozva, annyira megszerettem. A színek nagyszerűek, mindegyiket nagyon jól lehet alkalmazni, teljes mértékben kihasználható a paletta. Emellett nagyon könnyű és kényelmes vele dolgozni, és egész nap tartós marad a végeredmény. Ugyan többen panaszkodtak rá, hogy a highlighter nem elég élénk, nekem építve a highlightere is tökéletes volt.

Emellett a csomagolását is nagyon szeretem, mert igazán mutatós (volt) és még praktikus is. Bár egy tükör igazán hiányzik belőle. Egy érdekesség a termékkel kapcsolatban: a legtöbbször azt szokták mondani, hogy az egyik legegyszerűbb módja a replika és az igazi, márkás termék között különbséget tenni, hogy megnézzük, kopott-e a csomagolás, mert az igazi nem kopik. Hát, én ezúton is jelentem, hogy a hivatalos oldalról rendelt, Amerikából érkezett palettámon már alig van felirat, ráadásul a "papír rész" is "felgyűrődött" belül:

Illetve az is negatív számomra, hogy a sárgás árnyalata a szemünk alá kenve ugyan gyönyörű, és pont tökéletesen eltünteti a karikákat, ha sokat mosolygok (márpedig én nagyon sokat szoktam), akkor más termékekhez mérten könnyebben ül be a por a szem alatti kis ráncocskákba, amik sokkal nagyobbnak tűnnek tőle. 

Összességében nekem mégis nagyon tetszik, de ennyi pénzért ez el is várható. 25 000 Ft körül költöttem rá, amiben benne van a termék ára, a szállítás, a 27%-os ÁFA és a fedexnek az eljárási díj. Jónak jó, de azért "drága buli" így megvenni. Márpedig elkövettem azt a hibát, hogy nem a Beautybay-ről szereztem be, hanem a hivatalos oldalról rendeltem, mert a BB kínálatából pont kifogyott, amikor elhatároztam, hogy szert teszek rá. Mindenkit óva intenék az ilyen heves döntésektől.

Külön érdekesség, hogy a Havana árnyalat annyira sötét és vöröses az én hófehér bőrömhöz, hogy maximum valami éjszakai, erőteljes bulisminknek tudnám használni (amit nehéz úgy, hogy nem járok bulizni). Aztán rá kellett döbbennem, hogy nekem ez a tökéletes szemöldök szín a hajamhoz, mert illik hozzá, de mégsem hivalkodó az a vöröses "beütés". Ezért csak ódákat tudnék zengeni erről az árnyalatról is. Ráadásul ez az eddig használt szemöldök poraim közül a legtartósabb. Mindemellett pedig könnyen kezelhető és szép is:

Összességében úgy gondolom, hogy ez a paletta az összetétele ellenére is nagyszerű termék. Ugyan már a hétköznapokban a Nude by Nature legalább ilyen szuper kontúr szettjét szoktam használni, azért néha elő szoktam venni ezt is reggelente. 

Illetve nagyon csúnyán hangzik egy noname-nek tűnő márkát jobban becsülni, de nekem ez az ABH paletta, amit magammal viszek a neszeszeremben, és a másik gyönyörű arany csomagolását őrizgetem itthon dísznek. Viszont nagyon szeretek ezzel is dolgozni és a végeredményért is rajongok, hiszen nagyszerűen pigmentált és könnyen építhető vele a smink, így a teljesen természetes hatástól egészen az éjszakai, alkalmi sminkig bármit megvalósíthatunk a segítségével.

Pár olyan alkalom, amikor ezt a palettát vetettem be.

(Az első két képnél kapkodtam, úgyhogy nem volt idő tusra, inkább feldobtam egy műszempillát. Élőben jobban nézett ki, mint így a képen... Ráaádsul a fotó jóval később készült, mint a smink.)A legfelső kép forrása:

https://makeup.vidalondon.net/makeup-application-at-macy-s-or-sephora/