Alva matt rúzs

2016.12.26

Idén nálam a karácsonyi sláger mindenképpen a Nude by Nature termékei és az Alva rúzsa volt. Hiszen ritkán kapni olyan matt rúzst, amelyik ápolja az ajkainkat, természetes, állatkísérletektől mentes és egész nap valóban tartós is.

A rúzs színe is tökéletes: a Nude Violet árnyalat azon kevés nude darabok közé tartozik, amik jól is állnak nekem. 

A márkáról:

Az alva natúrkozmetikumokat sok évtizedes kutatás és szakértelem jellemzi. A tudomány iránti szenvedély magas minőségű termékekhez és további kutatásokhoz vezetett. Hatékonyság, eredmény, tolerancia és tudatosság - emberekre, állatokra és környezetre.

Az alva termékeinek előállításakor csak a legfinomabb összetevőket használja fel, amelyek főként ellenőrzött biológiai termesztésből vagy vad gyűjteményből származnak. Amennyire lehetséges, csak finomítatlan olajokat használnak fel, ezáltal megtartva a fontos összetevőket. A termékek tökéletesen normalizálják és regenerálják a bőrt. Célja a kiegyensúlyozott, egészséges és természetes szépség.

Az "Ökotest" ellenőrzött termékek már évek óta a "nagyon " - a legmagasabb minősítést - kapják. Ezen kívül, az alva kozmetikumok nagy része ECOCERT minősített, valamint a PETA, a legnagyobb állatvédő szervezet, által ajánlott.

Az alva termékek mentesek:

  • Parabén
  • Ásványi olaj és paraffin
  • Lauret és lauril-éter-szulfát tenzid
  • Szintetikus parfüm-fixatívok
  • Állatkísérlet

Forrás: Ecco-verde

Nude Violet árnyalat


Használat előtt az Alverde Pretty Mauve kontúrjával megrajzoltam a szám vonalait, a ceruzával alásatíroztam, felvittem az Alva rúzsát, majd egy zsebkendővel felitattam a felesleget, végül pedig egy réteg papíron keresztül egy kevés púderrel fixáltam. 

A tartóssága magáért beszél: igazítás nélkül kibírta a teljes napot. Például 24-én reggel használtam ilyen módon, majd készülődtünk, utána a háromfogásos ebéd alatt teszteltem, végül a nagy családi sütizésnél is feszegettem a tűrőképességét, és este is ugyanolyan gyönyörű volt, mint reggel.

December 25-én is ugyanezt a rúzst viseltem. Ahogy a tegnapi posztomban írtam is, igen kalandosan indult a napunk, majd nagymamáméknál ebédeltünk (mindenki tudja, hogy ez egy 26 fogásos ebédet jelent), és estére is annyira szép maradt, hogy igazítanom sem kellett a tegnap közzétett képekhez:

Mindemellett egyáltalán nem szárította a számat: pedig én már mondtam anyukámnak, ha meghalok, ajakápolóval a kezemben temessenek el. De ha ezt a rúzst viselem, órákat is kibírok minden ápolás nélkül, talán kétszer kentem rá összesen valamilyen ajakápolót.

A rúzst megrendelhetitek az Ecco-verde oldaláról.

Remélem, hasznosnak találtátok a mai bejegyzésemet is.

Nanó