The Body Shop hétvége: SWAD

2019.05.17

Ezen a hétvégén egy-egy cikkben összefoglalom mindazt, ami az utóbbi időben a márka háza táján történt. Éppen ezért ma a közös projektünkről írok nektek röviden.

Aki követ instagramon, az tudja, aki pedig még nem, az most tegye meg, ugyanis elsőként értesülhet minden újdonságról, így arról is, hogy a The Body Shop SWAD tagnak választott.

Mi is a SWAD?

Squad With A Difference, vagyis egy olyan influencer csapat, akik aktivistaként a The Body Shop által képviselt értékek iránt kötelezik el magukat a felületeiken.

"A The Body Shop mindig több volt egy egyszerű egy kozmetikai márkánál. Aktivisták és harcosok vagyunk, akik elkötelezettek a bolygó iránt. Támogatjuk az etikus kereskedelmet, ünnepeljük az emberi sokszínűséget, védjük az állatokat, elutasítjuk a szépséggel kapcsolatos sztereotípiákat és felébresztjük a női önbecsülést. Egy jó ügyért mindig kiállunk.

Ahhoz, hogy az üzenetünk több emberhez eljusson, szükségünk van egy lelkes csapatra. Szeretnénk, ha a bolygónk védelmének, az etikus és fenntartható kereskedelemnek, a kozmetikumok erőszakmentességének és a nők megbecsülésének nagyobb hangja lenne a világban. Szeretnénk, ha idővel mindenki tudatos vásárlóvá válna."

Eddig volt egy fotózásunk, amelyről rengeteg sztorit osztottam meg Instagramon, és aminek a képei aztán a tavaszi-nyári magazinba is bekerültek:

Illetve a fotózáson készült videókat az alábbi csatornákon is megtekinthetitek:

Éppen ezért számítsatok rá, hogy a jövőben több The Body Shop termékkel, közös akciókkal és nyereményjátékokkal várlak titeket a social media felületeimen, míg holnap arról fogok nektek írni, hogy mit tesz a márka a hulladékkezelés ügyében. 

Ne maradjatok le ezekről sem!