76 Vegán élettörténet 2.

2021.12.01

Aki a kapcsolat menüpontban alaposan szétnézett már, az láthatja, hogy van egy "médiamegjelenések" elnevezésű menüpont, ahol figyelemmel követhetitek a komolyabb megjelenéseimet. Láthatjátok, hogy  nagyon sok helyen megjelentem már interjúalanyként, kerekasztal-beszélgetéseken, találkozókon és különböző cikkekben is. Ezúttal egy megjelenő könyvben oszthattam meg a vegánná válásom történetét az olvasókkal.

Amikor felkértek, hogy írjam meg az utamat a 76 vegán élettörténet első kötetébe, akkor sajnos időhiány miatt nem tudtam vállalni ezt a feladatot. Így amikor a második kötet kapcsán felkerestek, egyértelmű lett számomra, hogy szeretnék ennek a projektnek a részese lenni, így beküldtem a rövid kis történetemet.

Ajánlom ezt a kötetet mindenkinek, aki még csak most indul el ezen az úton vagy esetleg már régóta vegán: sokat tanulhatunk egymásról, magunkról és a világról a könyv olvasása közben. Ahány író, ahány történet, annyi életút, szemüveg és vélemény - mégis csodás összhangban és nagyszerű szerkesztői munkával. A 76 vegán élettörténet második kötetét a vegankonyvek.hu oldaláról tudjátok megrendelni.

A könyv ismertetőjében ezt olvashatjátok:

"Újabb 76 tapasztalat az életmódváltásról, amely az előző kötethez hasonlóan segít, hogy lerövidítsd a saját utadat.

Amikor az első kötetet szerkesztettem, még nem is gondoltam, hogy ekkora átütő erejű anyagot hozunk össze a szerzőkkel. Kitűztem a célt, hogy 76 olyan történetet találjak, amely inspirál, tanít, motivál és segít elindulni a vegán életmódban bárkinek. Ehhez képest sokkal több történetet kaptam. Sok nem fért bele az első kötetbe. A megjelenés óta találkoztam újabb inspiráló sztorikkal.

Ezért született meg a második kötet. Nem jobb mint az első. Más, mint az első!

Önmagában is olvashatod, akkor is, ha az első kötet kimaradt az életedből, de ha szeretnéd csomagban be tudod szerezni mindkét kötetet."