The Body Shop hétvége: A csúnya az új szép

2019.05.19

Nem is olyan régen volt a The Body Shop legújabb termékeinek bemutatója, amiről elég sokat posztoltam instagramon, de azért szeretném nektek is bemutatni ezeket a kencéket. Pláne, hogy már egy ideje használom is őket.

Répás arcápolók:

Tudtátok, hogy a megtermelt répák mindössze 70%-át használják fel az élelmiszeriparban? A maradék 30%-nak semmi baja nincs, csupán nem olyan szépek és egyenesek, mint társaik. A szépséghibás répákat kidobják, ami rengeteg pazarlást jelent. Ezért a The Body Shop arcápolóit a pazarlás visszaszorításáért olyan répák gazdagítják, amelyek az élelmiszeripar számára túl furcsák voltak méretük vagy formájuk miatt.

És hogy milyen tapasztalataim vannak az arckrémmel? Maga a csoda. Az utóbbi pár hónapban a márka DROPS OF YOUTH™ arckrémjét használtam, amiért rajongtam, egészen addig, amíg ezt ki nem próbáltam, mert ha az a krémek krémje, akkor ez a krémek császára.

Ápol, hidratál, a vízhiányos, hámlásra hajlamos kombinált bőröm egyszerűen rajong érte, ahogyan én is. Csodálatos ápolást biztosít a smink alá és a smink mentes napokra egyaránt.

Gyömbéres termékcsalád:

"A tökéletes utáni hajszában hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a valódinál semmi sem lehet jobb. 

A legjobb természetes alapanyagokkal gazdagítjuk testápolóinkat, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy a legszebbekkel is. De annyi minden van bennük, ami a szemnek láthatatlan. Ünnepeljük együtt a göcsörtös gyömbéreket a hihetetlenül illatos és ápoló testápoló kollekcióval a 2019-es tavaszi-nyári szezonban!" - olvasható a The Body Shop honlapján.

A gyömbéres termékek közül választhatunk testvaj, testjoghurt, testradír, tusfürdő és folyékony szappan közül is. Én a testjoghurtot próbáltam ki, és nem bántam meg. Eleve, ha valaki hatalmas testjoghurt rajongó, akkor az én vagyok. Már a termékcsoport megjelenése után is igazi csodálója lettem, de ez most újra megerősödött bennem. És ismételten csak azt tudnám írni, amit a korábbi tesztelésem során: "És ez a kence betartja az ígéretét, rendkívül gyorsan és nyom nélkül beszívódik, miközben kellemes, puha tapintású bőrt és csodálatos illatot hagy maga után. Még egyetlen termékkel sem találkoztam, ami ennyire könnyed lenne miközben mégis alaposan hidratál. Ráadásul az illata is kifejezetten finom és tartós."

Banános testápolók:

Az imént bemutatott új termékekhez hasonlóan ezeknél a kencéknél is érvényesül "a csúnya az új szép" mottója, így olyan furcsa formájú banánokból készülnek, amelyeket az élelmiszeripar már nem használna fel.

Ez az új kollekció tartalmaz egy testjoghurtot és egy testvajat, amelyeknek mennyei finom illatuk van. A sajtótájékoztatón mi egyszerűen nem tudtunk velük betelni. Véleményem szerint ezek az idei tavasz-nyár legmegkapóbb illatai a piacon.