Téged is elvarázsol a Lush anyák napi kollekciója

2018.05.01

Közeleg az anyák napja, de te még nem tudod mit vegyél az anyukádnak? A legközelebbi Lush üzletben biztosan találsz kedvére valót! Mi nem is olyan régen anyukámmal ellátogattunk a Lush egyik boltjába, hogy megnézzük és kipróbáljuk az új, anyák napi termékeket. Mondanom sem kell, lehetetlen lett volna üres kézzel hazatérni. 

Édesanyám anyák napi csomagja rengeteg kincset rejtett, amiket azóta is örömmel használ, és akárhányszor kérdezem, tetszik-e neki, mindig lelkesen meséli, hogy milyen szuper dolgokat kapott:

A doboza tartalmazott egy Respect Your Elders szappant, egy Plum Rain tusfürdőt, egy Karma Kream testápolót, egy Magical Moringa primer mintát, és egy Buffy bőrradírt. Emellett választott még egy Bubblegum ízesítésű ajakradírt is.

Én is rengeteg újdonságot próbálhattam ki, aminek biztosan örülne bárki, így az anyukátok is:

Az új termékeket tartalmazó csomagom mellett én is egy Bubblegumos ajakradírral és egy All good things parfümmel tértem haza, amiről az előző bejegyzésemben már írtam is részletesen. És hogy milyenek voltak az anyák napi kollekció új termékei? Röviden: fantasztikusak. 

Incredible Mum fürdőbomba

Már maga a csomagolás és a megjelenés is rendkívüli, és ráadásul mindehhez egy elmondhatatlanul finom illat társul. A fürdőbomba kisebb-nagyobb darabokra törve egy egész befőttesüvegnyit képes volt megtölteni (unokahúgommal ketten szoktuk ezeket elhasználni), így rendkívül gazdaságos kis termék is. Mindazt tudja, amit egy Lush fürdőbombának tudnia kell, csak áradozni tudnék róla. Hogy órákkal később is illatoztam tőle és öröm volt a fürdés minden pillanata? Ezek már mind alapnak számítanak a Lush termékei esetében, meg sem kellene említeni.

Chamomile Lawn szappan

Nem rajongok a szappanokért, ha tehetem, mindig tusfürdőt választok, mert egyszerűen nem szeretem azt az érzést, amit az átlagos szappanok hagynak maguk után a bőrömön. Kivételt ezalól szinte csak a Lush terékei esetében szoktam tenni. Ennek a kis csodának is mennyei az illata, szépen ápolja a bőrömet és elmondhatatlanul megnyerő a külseje is. Hát nem tündéri ez a virágos minta?

Buffy bőrradír

Anyukám csomagjában volt ebből egy kisebb és egy külön becsomagolt nagyobb is, így a kisebbet nekem ajándékozta. De még milyen jó, hogy így tett! Ugyanis a kedvenc bőrradírommá nőtte ki magát, hiszen minden szempontból ez maga a tökéletesség. A leírása így hangzik: "Dörzsöld le az elhalt bőrsejteket ezzel a bőrradírtömbbel, amelyet megtöltöttünk illóolajokkal, kakaó- és sheavajjal és más, jótékony őrölt összetevőkkel, amelyek nagyszerűen használhatók a combokon és a fenéken, és harmatos felületet hagynak maguk után. Dörzsöld a tömböt a nedves bőrre, hogy felszabaduljanak a jótékony összetevők: őrölt rizs, mandula és adukibab csiszolja le az elhalt bőrsejteket, míg a levendulaolaj, kakaóvaj és sheavaj keveréke pótolja a nedvességet."

Mivel borotválkozás és epilálás előtt kifejezetten jó leradírozni a bőrünket (ez segít megakadályozni a szőrtüszők begyulladását is), így igen sűrűn használok ilyen termékeket. Ezt pedig mintha erre találták volna ki! Miután lemosom a kis őrleményeket, amelyek valóban eltávolítanak minden nemkívánatos dolgot, egy selymes, olajos felületet hagy maga után, ami így olyannyira tökéletes alapot ad a borotvának, és akár egy nappal is kitolja a következő borotválkozás idejét. Nincs több borotvahab, nincs több gél. Hát kell ennél több? Ez maga a csoda.

Mum in a SPN habfürdő

Már amikor megláttam a boltban, azonnal beleszerettem ebbe a kreatív ötletbe és kivitelezésbe, a habfürdő illatáról már nem is beszélve. 

Mindemellett fanatikusan rajongok a Lush habfürdőiért, és ez is teljes mértékben megnyert magának. Jó nagy habot lehet vele kreálni, amivel öröm a fürdés, a három kis szára pedig tökéletes darabokra törve három alkalomra is, így ez is igen gazdaságos termék. 

Ráadásul sejtettem is, hogy itthon mire számítsak, hiszen az üzletben egy kicsi darabból már hatalmas habot tudtak kreálni, amikor bemutatták nekünk a terméket:

Ezek után szerintem nem kell tovább ragozni, hogy miért fantasztikus a Lush anyák napi kollekciója. Már csak pár nap van hátra a nagy napig, irány a legközelebbi üzlet, és lepjétek meg anyukátokat valami szuper ajándékkal!

Anita