Támogasd a munkámat!

2018.12.20

Az utóbbi időben másodszor írok erről a kérdésről, ugyanis számomra egyre jobban körvonalazódott, hogy ahhoz, hogy működhessen ez az egész, beszélnem kell a nehézségekről is, és meg kell tanulnom segítséget kérni tőletek.

Ha úgy érzitek, hogy hasznos számotokra ez az oldal és szeretnétek támogatni a munkámat, hogy továbbra is legalább ilyen lendülettel alkothassak, akkor nyugodtan meglephetitek a blogot egy karácsonyi ajándékkal: segítsetek, hogy a következő egy évben egy magasabb és jobb minőségű Webnode csomagot használhassak, ami több tárhelyet, több adatforgalmat és feliratkozási lehetőséget biztosít. De a legfontosabb: biztonsági mentést készíthetek az elmúlt két év munkájáról (ami mindenkinek az érdeke, aki érdeklődik az életmód iránt), mert jelenleg csak wordbe van másolva minden cikkem, de ha újra kellene írni mindent, bele is őszülnék. Ennek a csomagnak az éves díja egyben fizetendő 63 588 Ft, amit (a blogos elfoglaltságaim miatt) részmunkaidőben dolgozva, tanulás mellett nem engedhetek meg magamnak. A jelenlegi csomagom mellett általában már minden hónap 5-6. napja környékén kapom az e-mailt, hogy a havi adatforgalmi keretemet átléptem. Nagyon jól tudom, hogy ez így nem mehet tovább, viszont jelenleg túlságosan korlátozottak a lehetőségeim ahhoz, hogy ezen egyedül változtassak. Sőt, ha a jelenlegi (nem kielégítő) csomagomat befizetem, következő hónap elejéig 2000 Ft-om marad csak...

Hogy miként segíthettek? 

Támogass Patreonon keresztül!

És mit kaptok ezért cserébe? Talán sokan nem tudjátok, de amellett, hogy dolgozom, írom a blogom, a Magyar Vegán Egyesület (viszonylag) aktív tagja vagyok és igyekszem a lehető legtöbb vegán eseményre eljutni, jelenleg sminkesnek is tanulok. Éppen ezért mindenki, aki segít nekem Patreonon, a felajánlott összeg függvényében 5-100% kedvezményes kupont kap ajándékba, amit beválthat a következő két évben bármikor, attól kezdve, hogy valóban "praktizálni" kezdek majd sminkesként (természetesen csak állatkísérlet-mentes és vegán termékekkel fogok majd dolgozni).

Tovább a Patreon oldalamra >>>

Támogass utalással!

Ha kisegítesz a mostani díjcsomagom befizetésében vagy esetleg többen támogattok, hogy egy komolyabb és kielégítőbb csomagra válthassak, hálásan megköszönöm nektek. (Ha e-mailben megkerestek a juhaszanitadiana@gmail.com címen, küldök nektek 15%-os kedvezményes kupont egy későbbi sminkeléshez.)

10103056 - 09521400 - 01003009
Budapest Bank
Juhász Anita Diána

Közlemény: Adomány a blogra