Önismereti utazás Máltára: Fedezz fel és inspirálódj!

2022.01.28

Az utazás és az önfejlesztés kapcsolata nem újkeletű: erről szólnak a zarándokutak, a tanulmányi kirándulások és a különböző elvonulások. Hiszen ilyenkor kiszakadunk a hétköznapok rohanásából, megpihenünk és más szemszögből nézhetünk a hétköznapjainkra. Nem véletlen, hogy az emberek többsége szeret utazni, új helyeket felfedezni és élvezni a napsütötte tengerpartot. A MannaCoach segítségével most nemcsak feltöltődhetsz, pihenhetsz Máltán, de fejlődhetsz is, hogy hazatérve ne ott folytasd a mókuskereket, ahol abbahagytad! Egy más országból, a napsütötte tengerpartról visszatekintve más fényben láthatod az életedet, miközben egy coach vezet az utadon.

Van olyan az életedben, ahol elakadást, válságot vagy zavart tapasztalsz? Szeretnél a munkádban, anyagi helyzetedben vagy életed más területein fejlődni? Egy dolog biztos: csak úgy tudod megváltoztatni az adott helyzetet, ha te magad kimozdulsz belőle - akár szó szerint. Amikor kicsit távol kerülsz pár napra a megoldandó feladataidtól és a mindennapi megpróbáltatásoktól, a távolság új nézőpontokat adhat ahhoz, hogy tovább lépj a megoldás irányába.

Mozdulj ki otthonról és a komfortzónádból is. A jutalom nem marad el! A MannaCoach vezetője, Gürtler Szilvia vendégül lát a csodaszép Máltán, a szabadság szigetén, hogy innen, a távolból könnyebben ráláthass arra, ami az életedben talán elavult, szükségtelenné vált és hátra kell hagynod. Ebből a távlatból ugyanakkor könnyebben meglátod, felismered azt is, ami valódi érték benne, és ami igazából fontos neked. Sokszor elég annyi, hogy más helyszínen legyél, más dolgokat tapasztalj, mint a megszokott tevékenységeid során, a hétköznapokban - mindezt egy coach vezetésével.

Te is csak arra vágysz, hogy nyugalmat, belső harmóniát élhess meg? Egy kis csendre, felszusszanásra áhítozol, hogy tisztábban lásd: merre tovább. Ehelyett mindenütt nyüzsgést, stresszt rohanást tapasztalsz és egyik megbeszélésről a másikra rohansz? Így nem is csoda, ha úgy érzed, ebben a sürgés-forgásban nem tudod a magad döntéseit meghozni. Hiszen hogyan is találhatod meg a saját, belső válaszaidat életed nagy kérdéseire, ha nem teremtesz külön alkalmat, és nem szánsz időt arra, hogy foglalkozz velük? Utazz el Szilvihez, hogy önmagadra, céljaidra és bőséged forrására rátalálj: ez az inspirációs máltai út!

Meglátod, ez az utazás a hazatéréseddel sem ér véget. Sőt, akkor kezdődik majd el igazán...