Megérkezett a Plantees!

2020.09.07

Megérkezett a Plantees, ahol humoros, elgondolkodtató vegán üzeneteket tartalmazó pólók és vászontáskák között válogathattok.

Ami az állatokkal történik cseppet sem vicces, éppen ezért minden lehetőséget meg kell ragadni arra, hogy érzékenyítsünk, rávilágítsunk az ipari állattartás kegyetlenségeire és az okozott károkra. A Plantees küldetése, hogy a humor eszközével mutasson rá a nem vegán világ abszurditására és a vegánok életének "viszontagságaira" egy (még) nem vegán világban, ezzel is hidat teremtve azok felé, akik még nem törekszenek az állathasználat kerülésére. 

De nemcsak állatbarát, hanem fenntartható is! Pólóik organikus anyagból készülnek, és a textilipari munkakörülményeket ellenőrző nemzetközi szervezetek által jóváhagyott - tehát a munkásokat nem kihasználó - forrásból származnak. Emellett az is nagyon fontos, hogy egy vászontáska csak akkor igazán környezetbarát, ha erős, tartós. Vászontáskáik két és félszer erősebb anyagból készülnek, mint az átlagos "reklám" shopperek, így hosszú éveken keresztül szolgálhatnak, akár 10 kg terhelés mellett is. Anyaguk természetesen 100% organikus anyag, hogy akkor se árts a Földnek, ha unokáidnak már nem ezen a táskán tudod megmutatni, hogy lázadtál vegánként bevásárlás közben, amikor még nem volt mindenki vegán.

Kattints a lenti képre, nézz körül, kövesd az oldalt új mintákért, és viseld, amiben hiszel: