Lush termékek tesztelve

2018.03.09

Még február elején lehetőségem volt egy pár órás látogatást tenni a Fashion Streeten található Lush üzletbe, ahol körbevezettek, illetve részletesen bemutatták nekem a márkát és a termékeket is egyaránt.

Mindamellett, hogy mindenki nagyon kedves volt velem, készségesen megválaszolták az összes kérdésem (akármekkora butaság is volt az), természetesen nem tudtam üres kézzel távozni, így egy nagy zacskó termékkel megpakolva hagytam el az üzletet.

Egy jó darabig tisztelgettem őket, ám most szeretnék ezekről pár szóban mesélni is.

Love Boat:

Ez volt az utolsó termék, amit kipróbáltam, és amiről a szerdán feltöltött "Mit ettem ma?" videómban is beszéltem nektek, bár természetesen ezt nem megettem aznap, hanem a fürdővizembe tettem. 

Az illata egyenesen mennyei, fürdés után is még sokáig jól érezhető a bőrömön. Mindemellett pedig a legjobb tulajdonsága az volt, hogy kellemesen lággyá változtatja a vizet és a bőrön egy ilyen selymes réteget képez. Olyannyira, hogy gél nélkül is könnyedén le tudtam borotválni a lábamat.

Whole Lotta Love:

Ezt a szív formájú habfürdőt is említettem a szerdai videómban, hiszen az utolsó darabjait a felvétel alkalmával áldoztam fel a relaxálós fürdőm oltárán. 

Mivel az unokahúgommal osztoztam a terméken, nagyon sok apró darabra törtük ezt a gyönyörűséget. De a nagyobb darabok még a mi termetes méretű kádunkba is igen tetemes mennyiségű habot tudtak varázsolni, míg a gyerekkádba igazi habpartit lehetett rendezni már egy kisebb darabka használatával is. Az apró arany csillámok (amiket a képen is láthattok) alig észrevehetőek, de mégis imádni valóak, az illata pedig valami mennyei (bár ezt egy Lush terméknél említenem sem kell, hiszen annyira alap).

Cherryish:

Ez a bőrradír lett az összes szerzeményem közül az abszolút kedvencem. 

Az illata rendkívül magával ragadó, kellemes csokis-cseresznyés (az mondjuk igaz, hogy szerintem a cseresznye illatánál eleve kevés jobb dolog van a világon, annak ellenére is, hogy a gyümölcsöt magát kifejezetten nem szeretem), az őrölt cseresznyemagok pedig úgy végeztek szuper munkát, hogy azzal nem került [mikroműanyag a vízbe], és ezáltal a környezettel is kíméletesen bántam.

A kezem és a testem pedig imádta! Néha csak kézradírként, néha pedig a teljes testemre testradírként is használtam, és mind a két szerepben tökéletesen megállta a helyét, utána minden alkalommal pihe-puha lett a bőröm.

Tipp: Ne dörzsöljétek túl erősen soha, mivel nagyon erőteljesen radírozza a bőrt már lágy simítások mellett is!

Melt My Heart:

Ez volt az a termék, aminek az illatával nem, de a hatásával annál inkább meg voltam elégedve. Mindent tud, amit egy masszázstömbnek tudnia kell, kellemesen hidratál, jó alapot ad egy masszázshoz és valóban segíti az ellazulást.

Számomra az illata kicsit erőteljes és durva, de ez természetesen az én szubjektív véleményem csak, menjetek el valamelyik Lush üzletbe, és szagoljátok meg Ti is, hiszen lehetséges, hogy nektek tetszeni fog!

Remélem, Ti is megtaláljátok ezek között a kedvenceiteket! Hamarosan pedig egy újabb cikkel érkezem a Lush többi termékét is bemutatva.

Anita