Kutyás Piknik az állatkísérletek ellen

2018.06.19

Június másodikán tartotta meg a The Body Shop azt a kutyás pikniket, amit az állatkísérletek beszüntetéséért szerveztek meg a #foreveragainstanimaltesting kampány keretein belül, amiről én is többször írtam már.

A The Body Shop és a Cruelty Free International már egy éve dolgozik globálisan a szükséges nyolcmillió aláírás összegyűjtésén a #foreveragainstanimaltesting kampány keretein belül azért, hogy véglegesen és az egész világon betiltsák a kozmetikai célú állatkísérleteket. Ezt a pikniket is a kampány ihlette, ahol a kutyusok és gazdáik egyszerre képviselhették ezt a fontos ügyet. Így természetesen mi is ellátogattunk a Városligetben megrendezett eseményre a párommal, illetve a kutyámmal, Somával, aki nagyon élvezte az egészet. 

A helyszínen lehetőség nyílt arra, hogy a résztvevők aláírják a petíciót (én már az elsők között megtettem online), pózolhassanak szőrös kedvenceikkel, amit CaptainDori meg is örökített (minket is a fenti képen). Emellett tiszteletét tette a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület is, akik örökbefogadásra váró kutyusokkal érkeztek, a Fejős Éva vezette műsor alatt pedig még kutya ki-mit-tudba is be lehetett nevezni a kedvenceket.

Én gondolkoztam rajta, hogy az "egyéb" kategóriába benevezem a kis szemem fényét, de aztán elvetettem végül, pedig valljuk be: nem sok kutyus képes arra, hogy ugyanolyan színű vörös bundát növesszen, mint amilyen a gazdi haja. :)

Ha még nem írtad alá a petíciót, akkor azt [ITT] megteheted még!

Ha pedig videókat szeretnétek megnézni az eseményről, ajánlom nektek a [Facebookos élő bejelentkezésemet] illetve az [Instagram oldalam] "vegán események" elnevezésű kiemelését is.


A fenti képet pedig köszönjük CaptainDorinak.