Ha biztosra mennél: Vegnum Multi-D

2021.10.14

Ma már egyre több kutatást publikálnak azzal kapcsolatosan, hogy az ipari termelés hatására a növények hasznosanyag- és vitamintartalma drasztikusan csökken. Éppen ezért több szakember is azon az állásponton van, hogy nem lehetséges csak a táplálkozással bevinni a szervezetünk számára szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat: sem vegyes, sem pedig növényi étrenden.

Mindemellett nagyon jól emlékszem arra az időszakra, amikor vegán lettem: hiába olvastam utána, hogyan állítsam össze a megfelelően az étrendemet, annyira izgultam, hogy mindent jól csináljak, hogy folyamatosan különböző vitaminokkal tömtem magam. Akkoriban majdnem egy tucatnyi bogyót szedtem napi szinten, hogy ne legyen semmi bajom. Így a most vegán életmódra váltóknak és az egészséges életmód iránt elköteleződőknek is azt tanácsolom, vegyenek olyan multivitaminkészítményt, ami egyszerre minden fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Én személy szerint a Vegnum Multi-D mellett tettem le a voksomat egy ideje, és másoknak is csak ajánlani tudom. Leginkább azért, mert különleges hatóanyaga, a Spectra miatt a benne található huszonkilencféle zöldség és gyümölcs koncentrátuma nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaz, ami a piacon egyedülálló. Gyakorlatilag felveszi a harcot az öt leggyakoribb szabadgyökkel, ami azért fontos, mert a mai modern életmódunk miatt könnyen kialakulhat ezeknek a túlsúlya. Ennek oka lehet a dohányzás, a környezet szennyezettsége, az UV- és radioaktív sugárzás, az ajánlásokat meghaladó telítetlen zsírsavak fogyasztása, a krónikus stressz, vagy akár az elfogyasztott élelmiszerek révén szervezetünkbe bevitt vegyszerek, illetve egyes gyógyszerkészítmények is. Ezek miatt is rendkívül hasznos a Vegnum Multi-D rendszeres szedése.

Ugyan a Vegnum Multi-D kapszulát alapvetően az antioxidánstartalma emeli ki a többi immuntermék közül, vegánok számára nagyon fontos információ, hogy kifejezetten növényi eredetű, mikrokapszulázott D3-vitamint tartalmaz, ami a D-vitaminnal bioazonos és a D2-vitaminnál jobban hasznosuló D-vitaminforma. A tisztán növényi eredetű D-vitamint zuzmókból vonják ki, szemben az állati eredetű D-vitaminokkal, melyek előállításához a birkák szőrének wax-szerű anyagát (a lanolint) használják fel.

Mindezek mellett hamarosan érkezik két új termékük is: a Vegnum Energy-D, ami egy különleges immuntámogató a fizikailag és szellemileg aktív emberek számára, illetve a Vegnum Silver 50+, a modern kor immuntámogató készítménye 50 év felettiek számára, nekik fejlesztett speciális összetétellel és különleges, standardizált szőlőmag kivonattal a szív, a keringés és az érrendszer egészségéért.