#ForeverAgainstAnimalTesting kampány

2017.10.08

Ti is emlékeztek a (nemrég teljesen állatkísérlet-mentessé vált) The Body Shop nyuszifüles kampányára, és aláírásgyűjtésére? Nincs messze a cél, már három millió aláírás gyűjt össze! Ha eddig nem írtad alá ezt a petíciót, IDE KATTINTVA még megteheted!

Ünnepeljük meg az állatok világnapját (egy kicsit megkésve) azzal, hogy támogatjuk az "Örökké az állatkísérletek ellen" kampányt!

A The Body Shop és a Cruelty Free International egy lépéssel - és több mint 3 millió támogatóval - közelebb van közös céljához az állítkísérletek végérvényes betiltásával kapcsolatban.

A kampány, amely idén júniusban indult útjára, azért jött létre, hogy az egész világon törvényben tiltsák a kozmetikumok állatokon való tesztelését. A 3 millió aláírás elérése, amit kevesebb mint 4 hónap alatt sikerült teljesíteni, óriási mérföldkő a kampány életében és fantasztikus nemzetközi vásárlói hozzáállást és elhivatottságot tükröz.

A hihetetlenül népszerű Trónok harca című sorozat egyik szereplője, Maisie Williams, a Modern család sorozatból ismerős Ariel Winter, Kelly Osbourne és sokan mások részvételével a kampányban nem érzékelhető, hogy az idő múlásával gyengülne a megmozdulás, sőt!

A kampány célja 8 millió aláírás összegyűjtése és benyújtása az ENSZ-nek egy nemzetközi egyezmény kieszközlése céljából, hogy törvényben tiltsák a világon mindenhol és örökre a kozmetikai célú állatkísérleteket.

A The Body Shop és a Cruelty Free International arra kéri az embereket, hogy együtt, fogjunk össze az állatok védelmében és vessünk véget a felesleges és kegyetlen állatkísérleteknek!

Jessie Macneil-Brown, A The Body Shop globális kampányainak vezetője elmondta: "Büszkén jelentjük be, hogy a The Body Shop és a Cruelty Free International közös, 'Forever Against Animal Testing' kampánya kevesebb mint 4 hónap alatt elérte a 3 milliós mérföldkövet! Olyan ügy ez, ami mindig is közel állt a szívünkhöz és amivel kapcsolatban szenvedélyesek vagyunk, az idejétmúlt, kegyetlen és felesleges módszer betiltása az egész világon. Nagyon jó érzés látni a kampány erejét és sikerét, nagyon várjuk, hogy végre örökre pontot tehessünk a kozmetikai célú állatkísérletek végére."

Michelle Thew, a Cruelty Free International vezetője pedig így nyilatkozott: "A kampány hangereje egyre csak nő és örömmel látjuk, hogy a világon mindenhol szenvedélyesen hangoztatják a hangjukat az emberek a témában. Egyetlen állat sem szenvedhet a szépség nevében. Itt az ideje örökre véget vetni a kozmetikai célú állatkísérleteknek, az egész világon."

Ha még nem támogattad volna ezt a kezdeményezést, IDE kattintva továbbra is megteheted!