Az új ikon: a testjoghurt (cruelty-free & vegán)

2018.04.23

Abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy április 11-én részt vehettem a The Body Shop új termékének egy brunch-csal és némi kézműveskedéssel egybekötött bemutatóján.

Ahogy a meghívón is állt: 25 évvel ezelőtt a The Body Shop megalkotta a legikonikusabb termékét, az eredeti testvajat. Idén áprilisban pedig bemutatták nekünk az új ikont, ami nem más, mint a testjoghurt.

De senkit se tévesszen meg az elnevezés, a termék 100%-osan vegán! Tartalmaz biofermentált hialuronsavat, amely segít megfelelően megnyugtatni és hidratálni a száraz és érzékeny bőrt, illetve növényi alapú glicerint is, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát, puhaságát és egészségét. Emellett megtalálható az összetevői között a közösségi kereskedelemből származó mandulatej is különböző gyümölcskivonatokkal. Ráadásul a termékbe olyan törött mandulákat használnak, amelyek nem felelnek meg élelmiszeriparnak, a felesleges mandulahéjakat pedig komposztként hasznosítják újra.

És hogy mit ígér? Gyors és alapos hidratálást, ugyanis új formulájának köszönhetően már 15 másodperc alatt beszívódik, így könnyen a mindennapi rutin részévé válhat. És ezt én magam is meg tudom erősíteni, hiszen azóta minden alkalommal ezt használtam, amikor a páromnál aludtam (nála hagytam a bemutatón kapott krémet, de mindenképpen veszek majd egyet itthonra is, mert ez valóban mennyei). És ez a kence betartja az ígéretét, rendkívül gyorsan és nyom nélkül beszívódik, miközben kellemes, puha tapintású bőrt és csodálatos illatot hagy maga után. Még egyetlen termékkel sem találkoztam, ami ennyire könnyed lenne miközben mégis alaposan hidratál. Ráadásul az illata is kifejezetten finom és tartós.

Mindamellett, hogy az új ikont, a testjoghurtot kipróbálhattuk, és meghallgathattunk róla egy előadást, több The Body Shop termékeket is végigtesztelgethettünk:

Illetve végigszaglászhattuk az új arcpermeteket is. Egy-két hete érkezett hozzám postán a rózsás illatú, de az üzletekben még nem találkoztam vele a bemutatóig, úgyhogy nagyon örültem neki, hogy a többit is végigszimatolhattam:

Emellett mennyei vegetáriánus és vegán fogásokkal kezdhettük a napot (már aki hozzám hasonlóan kapkodott, és reggelizés nélkül érkezett). Én például ezt a vegán epres joghurtot ettem granolával, eperrel és egy vegán kakaós csigával:

Végezetül pedig egy kvízben mértük össze a csapataink tudását (mi sajnos utolsók lettünk), majd egy kreatív program keretein belül pólót és táskát festettünk kézzel és krumplinyomdával. Én pedig mi mást festettem volna a kapott pólóra, ha nem ezt?

Összességében mind a termékről, mind pedig a programról csak áradozni tudnék. Legalább olyan fantasztikus maga a testjoghurt, mint amilyen tökéletesen megszervezték ennek a kis csodának a bemutatóját. Egyet biztosan állíthatok: ez valóban egy új ikon. Mindenképpen próbáljátok ki Ti is!

És ne feledjétek aláírni a The Body Shop & Cruelty Free International közös petícióját az állatkísérletek betiltásáért valamelyik The Body Shop üzletben vagy online!

Remélem, a mai cikkem is hasznosnak tartottátok!

Anita