A legjobb hajkefe, amit valaha próbáltam

2021.06.18

Nem hittem volna, hogy létezik ilyen tökéletes hajkefe - mondjuk ez a szó szoros értelmében nem is az, inkább samponozó és fejmasszírozó kefe. De szerencsére létezik, megszületett és mióta kipróbáltam, teljes mértékben függő vagyok.

Azóta, hogy megkaptam a tesztelésre, mindig a kezem ügyében tartom ezt a kis csodát. És ezt nem képletesen mondom, hanem tényleg az asztalomon van nap közben, amíg dolgozom és időnként, ha túl stresszes a munka, egy kis fejmasszírozással enyhítem a feszültséget. Ugyanis ez az egyik legjobb tulajdonsága ennek a terméknek: olyan kellemes, feszültségoldó a használata, hogy felér egy otthoni spával. Különleges bizsergető érzés ezzel masszírozni a fejbőröm. Annyira mennyei a használata, hogy a párom néha már lassan féltékeny lehetne a hajkefére, annyit áradozok neki arról, hogy ez aztán egy orgazmikus élmény. :D 

Azt írtam, hogy egyik legjobb tulajdonsága az, hogy kellemes használni. De mi a másik? Hogy megjelentek a babahajaim, amikhez foghatót az utóbbi időben nem is láttam! 

Mint ahogy a képeimen és videóimon is látszódik igen hosszú hajam van, viszont vékonyszálú és ritka. Sajnos világ életemben ilyen volt, ezért mindig próbáltam a genetikai örökségemmel szembe menni több-kevesebb sikerrel. Több hajvitamint is próbáltam, emellett rettentő kényes vagyok a hajápolási termékeimre, csak egy hajkefével vagyok hajlandó fésülködni, az összes többi számomra tiltólistás. 

Emellett, mivel szoktam lakkozni a körmöm, kifejezetten előnyös, hogy a samponozáskor többé nem pattog le a körömlakkom, illetve kevesebb sampon is szükséges a használata mellett.

Nézd meg a kis babahajaimat:

Ha pedig te magad is megvásárolnád ezt a terméket, 500 Ft kedvezményt kértem nektek, így az Anita500 kuponkód felhasználásával  kedvezményes áron a tiétek lehet ez a csodálatos fejmasszírozó.

Full hair kupon:

Ha titeket is legalább annyira meggyőzött ez a termék, mint engem, az Anita500 kóddal 500 Ft kedvezménnyel vásárolhatjátok meg az alábbi képre kattintva: