Új menüpont és koncepció

2018.02.22

A napokban elérhetővé tettem az új menüpontot a főmenüben, amin már hetek óta dolgoztam, és ezzel is hivatalosan kezdetét veszi egy új fejezet a blog életében.

A minap publikussá tettem a [VEGANIZMUS] menüpontot, mostantól olvashattok a témáról, videókat böngészhettek, pro vegán érveket is megismerhettek.

Amikor ezt a blogot kezdtem még vegetáriánus voltam, de már a vegánság felé kacsintgattam. Nem sokkal később pedig teljesen életmódot váltottam és száműztem az életemből az állati eredetű termékeket.

Úgy gondolom, hogy ez a változás folyamatosan tükröződött a blogon is, és szépen lassan, ahogy egyre biztosabb lett a tudásom, egyre összetettebben tudtam már vizsgálni ezt a kérdést, egyre jobban kiforrt a személyes tapasztalatom, annál többször és többször hoztam fel ezt a témát itt is.

Véleményem szerint információt megosztani és megalapozott, logikus következtetésekre másokat rávezetni igenis fontos, amikor ártatlanok élete és a Föld jövője a tét, éppen ezért nagy hangsúlyt fektettem arra az új menüpontok írásakor, hogy csak tudományosan alátámasztott, megbízható, leellenőrizhető információkat és tényeket osszak meg veletek.

Anita