Száz forintos hajfestés!?

2018.06.29

Rendben, bevallom, a cikk címe clickbait, ugyanis a termék, amit ma bemutatok pont a duplájába kerül a kiírtaknak, és nem hajfesték, hanem egy hajszínező sampon, ami segít jó pár nappal elhúzni az időt a következő hajfestésig. De kérlek, bocsássátok meg nekem ezt a kis ferdítést, mert erre a termékre bizony fel kellett hívnom mindenki figyelmét.

Tehát adott a Dm sajátmárkás Réell'e hajszínező samponja, amit én sötétbarna hajon rézvörös árnyalatban próbáltam ki. Hogy mit tapasztaltam? Beszéljenek első sorban a képek:

A használata rendkívül egyszerű, bár egy kicsit macerás, hiszen elég folyós, és megfogja az ember kezét is egy kicsit. Tökéletesen sem fed, ha megnézitek, de nem is hajfestékről beszélünk, mégis elég jól befogta a kívánt árnyalatnál jóval sötétebb eredeti hajszínem  ahhoz, hogy valóban pár hajmosásnyi idővel kitolhassam a következő hajfestést. Emellett a végeredmény rendkívül puha, kellemes tapintású és lassan zsírosodó hajkorona lett.

Az első kép nagyszerűen szemlélteti, hogy mennyire kenődik össze-vissza, a második a mosás előtti, az utolsó kettő pedig a mosás utáni állapotot mutatja be:

Hogy összességében mit gondolok? Nagyon jó alternatíva, amikor valamiért egy kicsit szeretnénk halogatni a hajunk festését, és ezen az áron, rendkívül jó választás. Már csak azt sajnálom, hogy nem lehet belőle nagyobb kiszerelésben kapni, mert ez így sajnos nem egy túl hulladékmentes megoldás.

A termék állatkísérlet-mentes és vegán.