Juvia's Place: Kérdések és válaszok

2018.01.21

Többször is hallottam az állatkísérlet-mentes termékek ellen kifogásként hangoztatni azt, hogy "márpedig a CF márkákkal nem lehet szépen sminkelni". Úgy gondolom, hogy a mai levelezésem a piacon elérhető egyik legjobb és legkedveltebb márkák egyikével tökéletesen cáfolja ezt a tévhitet. Az állatkísérletek végzése nem jelent minőségi garanciát, és egy etikusan működő cég is forgalmazhat közkedvelt, nagyszerű minőségű termékeket.

Olyan népszerű High-end márkák mellett, mint az Anastasia Beverly Hills, Kat von D, RCMA, Morphe a Juvia's Place is az állatkísérlet-mentes, de hype-olt cégek táborát erősíti.

Kérdéseim és a kapott válaszok:

1. Az önök cége tesztel összetevőket vagy készterméket állatokon?

Nem.

2. Teszteltetnek harmadik fél által állatokon összetevőket vagy termékeket? Amennyiben a válasza nem, hogyan győződnek meg arról, hogy a gyártó/beszállító nem tesztel/teszteltet?

Nem. 

3. Az önök gyártója tesztel összetevőket vagy készterméket állatokon?

Nem.

4. Van az önök tulajdonában olyan cég, illetve kapcsolatban vannak-e olyan céggel, amik tesztelnek összetevőket vagy termékeket állatokon?

Nem.

5. Van anyacégük vagy testvércégük? Ha igen, melyik cég ez és végez-e a cég állatkísérleteket.

Nincs.

6. Önök, vagy az önök anya-, illetve testvérvállalata(i) jelenleg árulják-e, illetve tervezik-e árulni termékeiket a kínai piacon, ahol törvény kötelezi az állatokon való tesztelést ahhoz, hogy az országban a termékeket el lehessen adni?

Nem tervezzük.

7. Önök vagy bármely cég teszteli-e a termékeiket azért, mert törvény kötelezi önöket/őket erre?

Nem.

8. Használnak-e bármelyik termékükben pálmaolajat vagy karnaubaviaszt? Ha igen, ez organikus és fenntartható forrásból származik? 

Nincs a termékeinkben pálmaolaj illetve karnaubaviasz.

8. Tudnának küldeni egy listát az összes jelenleg kapható, vegán termékeikről, amennyiben vannak ilyen termékeik?

Az általunk forgalmazott összes termék vegán a Saharan Palette kivételével.

Saharan Palette
Saharan Palette

Remélem, hasznosnak tartottátok a mai cikkemet is.

Anita