HerbArting napozó tej

2017.09.05

Ahogy korábban írtam már róla, mindig komoly gondot jelent számomra, hogy nyáron megtaláljam a megfelelő fényvédőt, így nagyon megörültem, amikor lehetőségem nyílt a HerbArting termékét is tesztelni.

Minden évben újra és újra felmerülő kérdés, hogy melyik naptej lesz majd vajon az, amelyik ezúttal talán nem hagy cserben, és nem égek le mellette, hiszen rendkívül fehér és érzékeny a bőröm. Ahogy korábban meséltem is már, annyit éppen elég róla tudni, hogy Krétán folyamatosan kenegetett 50-es naptejjel, napernyő alatt is hólyagosra égtem. De ha nem hisztitek, akkor is elég csak egy pillantást vetni bármelyik rólam készült képre, és beláthatjátok, hogy jó okom van félni a naptól:

Éppen ezért számomra a nyár mindig kínkeserves időszak. Idén először egy másik terméket teszteltem, majd megkaptam ezt. Első alkalommal, amikor a HerbArting napozó tejét használtam, más termékekkel szerzett, korábbi rossz tapasztalataim miatt egy kicsit féltem, így az addig használt Eszterkrém naptejjel együtt vetettem be, amikor Agárdra mentünk. Délután kettő körül érkeztünk meg, majd estig a vízben voltunk. Hihetetlen, de annak ellenére, hogy egész nap kint voltam a napon, nem égtem le, pedig maximum két alkalommal kentem be magam újra.

Másodszor pedig a kertben napoztam ezt használva, és ahhoz kentem be magam: ezúttal is nagyon szuper védelmet nyújtott, akár egydül is. Valamennyit barnulni is tudtam mellette, kellemes volt a használata, és nem hagy maga után fehér nyomot, ami kifejezetten pozitív számomra.

A harmadik próbánál mutatta meg a legpozitívabb oldalát: méghozzá azt, hogy lehet rá sminkelni. Így később ezt inkább a hétköznapokban használtam el. Nem mondom, hogy tökéletes alap a sminkeléshez, egy kicsit kényesebbé teszi az alapozást, de ettől eltekintve eddig ez a legmegbízhatóbb, smink alá kenhető fényvédő, amit valaha próbáltam.

Ha Ti is mindennap sminkelitek magatokat, érdemes lehet beruháznotok erre a termékre!

Szép napot!

Anita