Elképesztő Lime Crime kedvezmények

2021.07.23

Csak ma: használd a SUMMERFRIDAY2 kódot ezen a linken és 50% kedvezménnyel vásárolhatsz Matte Velvetine rúzst Lulu árnyalatban!

Mit lehet a Lime Crime márkáról és termékekről tudni?

A feltörekvőben lévő márka, romantikus, futurisztikus stílust képviselő újdonság. Legfőképpen rúzsokkal és porokkal, pigmentekkel van jelen a piacon. Jól pigmentált, intenzív, erős, olykor meghökkentő színek jellemzik. A színek forradalmának is emlegetik a Lime Crime-t. A rúzsok és porok tökéletesen harmonizálnak egymással. Különleges cukorka színű és fényű rúzsait egyre több külföldi beauty újság mutatja be előszeretettel. A szakma elismerően nyilatkozik a márkáról, valamint egyre több híresség is előszeretettel használja ezeket a termékeket. A kozmetikumokat nem tesztelik állatokon, illetve a termékei mind vegánok. Bevételeinek egy részét állatmenhelynek adományozza. - olvasható a krémmánia oldalára feltöltött leírásukban.

Ráadásul az akcióban meghirdetett Lime Crime Matte Velvetine rúzs a krémmánia oldalán 63 vélemény alapján közel 5* eredménnyel igazán elismerésre méltó minőségű terméknek számít. Méltán népszerű és közkedvelt, most pedig az egyik árnyalata féláron elérhető. A márka egyébként híres az erősen pigmentált termékeiről és azok tartósságáról, mindezt ráadásul középárkategóriás költség mellett hozza.

Most pedig SUMMERFRIDAY2 kuponkódot felhasználva fél áron megvásárolhatjátok a Lulu árnyalatot erre a linkre kattintva! Mindezeken túl ráadásul a nyári időszakban ezen a linken keresztül 15% kedvezménnyel rendelhettek Lime Crime termékeket, ha rendeléskor feliratkoztok a hírlevelükre a rendelésnél az alsó sorban: szerintem mindenképpen megéri!