Cégeknek

Vegán termék piacra vezetése, vegán influencerek ismerete és felkeresése, vegán mikro influenceri szolgáltatások - ebben mind segíthetek neked, mint marketing szakember, virtuális asszisztens és vegán influecer. A jövőben nem áll módomban barter jellegű együttműködéseket kötni, csakis fizetett promóciókra van lehetőség.


Együttműködési lehetőségek

Affiliate marketing, nyereményjátékok, fizetett együttműködések, e-könyv megjelenések, állatkísérlet-mentes márkalistába felvétel - és további számos izgalmas lehetőség, hogy megjelenhess az oldalamon a márkáddal.

További információk >>>


Vegán marketing alapjai

Ingyenes oktató anyagok: vegán termék piacra vezetése, vegán influencerek ismerete és felkeresése, vegán mikro influencer szolgáltatások - ebben mind segíthetek neked, mint marketing szakember, virtuális asszisztens és vegán influencer. 

További információk >>>


Marketing oktatóanyagok

Fizetős oktató anyagok és együttműködési lehetőségek, hogy a lehető legsikeresebben érhesd el vegán célközönséged. Hitelesség, megbízhatóság - olyan értékek, amik szükségesek a vegán célközönség megnyeréséhez. Ehhez pedig olyan szakemberre lesz szükséged, aki ismeri a vegán közösséget.

További információk >>>